Winrar

Officiële Benelux support- en registratiesite voor RAR & WinRAR

RAR en WinRAR zijn zeker geen onbekenden meer in de wereld van databeheer, archivering en compressie.
Met slechts één programma kunt u comprimeren, versleutelen, bundelen en backuppen.
Meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd maken WinRAR tot 's werelds populairste compressietool.

Er is geen betere manier om bestanden te comprimeren om efficiënt en veilig bestanden over te zetten, sneller e-mails te versturen en gegevensopslag beter te regelen.

  RAR en WinRAR zijn compatibel met Windows 7 (TM), Windows 8(.1) (TM), Windows 10 (TM). WinRAR is beschikbaar in meer dan 50 talen in zowel 32-bits als 64-bits uitvoering op diverse besturingssystemen (OS) en is het enige compressieprogramma dat volledig geaccepteerd is in alle landen die gebruik maken van Unicode. 

WinRAR wordt beschouwd als een industrie standaard in compressie. In ieder geval, het is zeker een van de meest populaire en betrouwbare applicaties om gecomprimeerde archieven te beheren, met ondersteuning voor vele formaten en een grote compressieverhouding.

RAR & Winrar zijn programma's die worden gebruikt om bestanden te comprimeren. Dit wil zeggen dat bestanden worden ingepakt tot een kleiner bestand. Dit is te vergelijken met een A4 blad waarop een tekst staat. Als men de witregels en spaties in de tekst verwijdert is de tekst al een stuk kleiner.

RAR & WinRAR zijn 32-bits en 64-bits - multifunctionele geïntegreerde archiefbeheerders of compressiesoftware die ontwikkeld worden door A. Roshal. Zie kenmerken voor een kort overzicht van de mogelijkheden.

WinRAR wordt verspreid als 'try before you buy'. Dat betekent dat iedereen de software mag gebruiken gedurende een proefperiode van maximaal 40 dagen zonder enige kosten. Lees hier de volledige licentieovereenkomst.

Follow RAR_Benelux on Twitter Follow RAR_Benelux on Facebook
 

winrar.be Webutation
winrar.be

  Waarom een gebruikslicentie aanschaffen?

Uw locatie

(Klik op de banner voor details)

 

 

top