WinRAR 6.23

 1. Toegevoegd: uitpakken van XZ-archieven die gebruikmaken van het ARM64-filter.

 2. Opgeloste fouten:

     a) een beveiligingsprobleem rondom het buiten bereik schrijven van gegevens is opgelost in verwerkingscode van RAR4-herstelvolumes. We zijn de gebruiker 'goodbyeselene' samenwerkend met het Trend Micro Zero Day Initiative dankbaar voor het melden van deze fout;

     b) WinRAR kon een verkeerd bestand starten nadat een gebruiker had gedubbelklikt op een onderdeel in een speciaal hiervoor in elkaar gezet archief.
  We zijn Andrey Polovinkin van de eenheid Threat Intelligence van Group-IB dankbaar voor het melden van deze fout;

     c) als aanvullende tijdvelden afkomstig vanuit zowel NTFS en Unix beschikbaar waren voor een bestand in een ZIP-archief, dan werd bij het uitpakken het tweede aanvullende veld genegeerd, zelfs als deze meer tijdvelden bevatte dan de eerste;

     d) interfacethema's werden toegepast op archiefpictogrammen, zelfs als de optie "Toepassing op archiefpictogrammen" in het dialoogvenster "Thema's indelen" was uitgeschakeld.

 1. Tijdelijke bestanden met de naam 'Rar$LS*', die worden gemaakt bij het uitpakken van testen van meerdere archieven vanuit het Windows Verkenner-contextmenu, worden nu direct verwijderd. Eerder werden ze alleen verwijderd bij de volgende keer dat WinRAR werd uitgevoerd en alleen als ze minimaal 1 uur oud waren.

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer