Integratiemogelijkheden van WinRAR voor ontwikkelaars

Integratiemogelijkheden

Softwareontwikkelaars hebben behoefte aan nuttige hulpprogramma's die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in omgevingen en bestaande programma's.
Hulpprogramma's die hun leven eenvoudig en gestroomlijnder maken. Flexibiliteit is hierin de kern. Het kiezen voor software dat efficiënt geïntegreerd kan worden is het eerste waar ontwikkelaars naar kijken als ze kiezen voor programma's waarmee ze ondersteund worden bij projecten in ideeën.

Gegevensbescherming en -beveiliging is erg belangrijk. Het ontwikkelen van hulpprogramma's die kunnen helpen in zowel de publieke als private sector kunnen hét argument zijn in het gevecht tegen cybercriminaliteit en het voorkomen van gegevenslekken.

Bedrijven, overheidsinstellingen en andere publieke en private instellingen vereisen software dat eenvoudig is om te gebruiken, eenvoudig om te onderhouden en dat hoogwaardige beveiliging biedt voor het opslaan en versturen van gevoelige gegevens.

 

WinRAR voor ontwikkelaars?

WinRAR en RARLAB werken al meer dan 25 jaar aan een hulpprogramma dat kan worden gebruikt door zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

Voor ontwikkelaars kan WinRAR's opdrachtregelfunctie gebruikt worden om scripts uit te voeren en te schrijven, processen te automatiseren zoals het uit- en opnieuw inpakken van bestanden, controleren op kwaadaardig materiaal, herstellen van beschadigde archieven, omzetten van bestanden en andere verfijndere handeligen.

Op de RARLAB-website treffen ontwikkelaars vele bronnen aan die beschikbaar zijn voor ze om te gebruiken met RAR-software, waarmee ze geholpen worden met projecten en ideeën voor nieuwe softwareontwikkelingen.

Aanvullingen zoals een functie voor reservekopie-automatisering, Unrar om eenvoudig RAR op macOS te gebruiken, diverse taalbestanden en vele andere toevoegingen die kunnen worden gebruikt door ontwikkelaars.

WinRAR's herstelrecord helpt bij het herstellen van beschadigde archieven. Samen gebruikt met bestaand anti-virusprogramma's kunnen bestanden en archieven worden gecontroleerd op kwaadaardig materiaal. Het automatiseren van dit proces kan tijd besparen en kostbare beveiligingslekken voorkomen.

In het specifiek voor IT-afdelingen die systemen moeten ontwikkelen voor gebruik in grote organisaties, biedt de beheerfunctie van WinRAR volledige controle over hoe, waar, wanneer en wie toegang heeft tot gegevens en archieven. Beveiligingsprotocollen worden eenvoudig geïmplementeerd met deze functie, waarbij bedrijven, agentschappen en andere instellingen om te blivjen voldoen aan diverse wet- en regelgeving en helpt ook bij het voorkomen van onnodige gegevenslekken.

WinRAR is een van de vele hulpprogramma's die softwareontwikkelaars vaak op terugvallen. In meer dan 25 jaar dat het beschikbaar is, behoort WinRAR tot de topsoftware op het Windows-platform. Een toegewijde en vriendelijke verkoop- en ondersteuningsteam zijn altijd beschikbaar om advies en technische ondersteuning te bieden.

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer