WinRAR 7.00 bèta 2

 1. De 64-bits versie van WinRAR gebruikt standaard 64-bits SFX-modules. Deze zijn vereist om archieven uit te pakken met woordenboekgroottes die de 1 GB overschrijden.
  De 32-bits modules zijn hernoemd naar Default32.SFX, Zip32.SFX, WinCon32.SFX.
 2. Wat betreft de opdracht "Benchmark":
     a) een bredere tekstgebied laat langere teksten voor systeeminformatie passen;
     b) De knop "Kopiëren naar klembord" kopieert zowel de tekst als een schermafbeelding van het venster.
 3. De filters in de consoleversie van RAR filteren teken 27 weg uit de schermuitvoer. Dit wordt gedaan om beveiligingsredenen, omdat dit teken kan worden gebruikt om ANSI-escapetekenreeksen te declareren in bepaalde terminaltoepassingen.
 4. Fouten opgelost:
     a) mogelijk werden ongeldige namen weergegeven voor bestanden binnen LZH-archieven;
     b) een inpakdialoogvenster dat werd geopend vanuit het contextmenu van Windows 11, werd mogelijk onverwacht gesloten na het openen;
     c) het asterisk-teken werd niet weergeven achter versleutelde ingepakte bestanden in de bestandslijst van WinRAR;
     d) de waarde die werd weergegeven als de woordenboekgrootte in de archiefeigenschappen in Windows Verkenner was mogelijk ofwel 1 024 groter dan de werkelijke woordenboekgrootte ofwel ontbrak volledig.
     e) het teken '+' in de tekenreeks "Archiefnaam genereren via masker" werd opgenomen in de uiteindelijke archiefnaam;
     f) omgevingsvariabelen werden niet uitgebreid in de opdrachtparameters binnen een SFX-archiefscript.
 1. De maximum toegestane woordenboekgrootte voor het in- en uitpakken kan worden opgegeven in gigabytes in de variabelen MaxDictA en MaxDictE in de registersleutel "HKEY_CURRENT_USERSoftwareWinRARPolicy". 
  Indien de waarde van deze variabelen kleiner zijn dan de overeenkomende waarden zoals opgegeven in de WinRAR-interface, dan zullen deze de interfacewaarden overschrijven.
 2. De optie "Verwijderen" is toegevoegd aan de lijst "Oorspronkelijke archiefnaam en -tijd" van het tabblad "Opties" in het dialoogvenster "Info". In tegenstelling tot "Niet bewaren" wordt met de optie "Verwijderen" de archiefinformatie verwijderd, zelfs als geen andere opties in dit dialoogvenster worden gewijzigd.
 3. Het is mogelijk om de kolom "Ingepakt" in de bestandslijst van WinRAR ook buiten archieven in te schakelen, om hiermee de de ingepakte NTFS-bestandsgrootte te zien.

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer