WinRAR 5.71 bèta 2

 1. Verwerking hoofdwachtwoord:

     a) als een wachtwoord dat is opgeslagen in een compressieprofiel is beveiligd met een hoofdwachtwoord en de gebruiker geeft een verkeerd hoofdwachtwoord op na het kiezen van een profiel, dan wordt de melding "het opgegeven wachtwoord is onjuist" weergegeven voordat een nieuwe vraag om het hoofdwachtwoord wordt gesteld;

     b) indien de schakeloptie -cp wordt gebruikt, het opgegeven profiel een wachtwoord bevat dat is beveiligd met een hoofdwachtwoord en de gebruiker annuleert de vraag om het hoofdwachtwoord, dan wordt de volledige inpakopdracht geannuleerd. Eerdere versies gingen door met het inpakken zonder een wachtwoord.

 2. Bij het herstellen van archieven op de opdrachtregel is het mogelijk om de naam op te geven van een bestaande doelmap zonder een afsluitend padscheidingsteken. Eerder stond de "r"-opdracht alleen een pad toe in de indeling "doelmap".

  Het padscheidingsteken is nog steeds vereist indien de doelmap niet bestaat.

 1. Opgeloste fouten:

     a) WinRAR kon vastlopen als geprobeerd werd een bepaald soort archiefcommentaar weer te geven in de GUI-shell, wat een zgn. 'denial of service' opleverde;

     b) de huidige archiefnaam werd niet bijgewerkt in de tipmelding dat is gekoppeld aan het systeembalkpictogram bij het herstellen van diverse archieven op de achtergrond.

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer