Persberichten

Het is RARLAB en win.rar GmbH weer gelukt!

 Winrar  06-09-2010

Ruim voor Kerstmis hebben RARLAB en win.rar GmbH de eerste beta van WinRAR 3.30 uitgegeven. Hieruit blijkt des te meer dat WinRAR continu verbeterd wordt om op de koppositie te blijven.

WinRAR 3.30 bevat innovatieve mogelijkheden en is zeer gebruiksvriendelijk gebleken. Natuurlijk zal, zoals altijd, de upgrade naar 3.30 geheel gratis zijn voor al onze geregistreerde gebruikers. Upgraden gaat snel en eenvoudig. Gebruikers hoeven alleen de nieuwste versie van WinRAR te downloaden en te installeren om verder te kunnen gaan met het gebruik van het beste compressieprogramma dat er bestaat. Het is niet nodig om de oude versie eerst te verwijderen voordat men de nieuwste versie kan gaan gebruiken.

Enkele hoogtepunten van de 3.30 uitgave:

 • Controleer archieven op virussen
  De nieuwe opdracht "Archief controleren op virussen" is toegevoegd. Hiermee wordt een archief eerst uit- gepakt naar een tijdelijke map, waarna de inhoud van het archief wordt gecontroleerd met een virusscanner die is geïnstalleerd op de computer van de gebruiker.
 • Ondersteuning voor "Sterk verkleinen" in WinRAR
  WinRAR biedt vanaf nu ondersteuning voor het uitpakken van ZIP-archieven die zijn gemaakt met behulp van de methode "Sterk verkleinen" (Enhanced deflate).
 • Nieuwe opdracht "Rapport genereren"
  De nieuwe opdracht "Rapport genereren" maakt een rapport aan met daarin een overzicht van alle gebruikelijke en gearchiveerde bestanden. Er bestaat de mogelijkheid om in dit overzicht de bestandsgrootte, -datum en -CRC toe te voegen, om de sorteervolgorde te bepalen, om het rapport op te slaan naar een bestand en om deze naar een printer te sturen of naar het klembord te kopiëren.
 • Verbeteringen bij opdeling van archieven
  WinRAR ondersteunt vanaf nu het maken van volumes (multivolume archieven) van verschillende groottes. Het dialoogvenster "Volgend volume" biedt u de mogelijkheid om niet alleen de naam, maar ook de grootte van het volgende volume te wijzigen, waardoor het mogelijk wordt om volumes aan te maken die verschillende groottes hebben. Dit dialoogvenster wordt weergegeven wanneer u volumes aanmaakt op verwisselbare schijven of wanneer u de optie "Onderbreken na elk volume" aanvinkt in het tabblad "Uitgebreid" van het dialoogvenster "Archief- naam en parameters".

Net wanneer u dacht dat WinRAR niet meer verbeterd kon worden, hebben we 29 nieuwe verbeterde items toegevoegd. Meer informatie over al deze 29 verbeterde items kan worden gevonden in "RAR - Wat is nieuw in versie 3.30". Zorg dat u de eerste bent die de proefversie downloadt op http://www.winrar.be  

# # #  Bijkomende informatie voor redacteuren.

Vraag uw gratis persoonlijke registratiesleutel aan! 

WinRAR persruimte on line! 

Eisen uw gebruikers nieuws "heet van de naald" en diepgaande informatie over hun favoriete softwareproducten? 

Wilt u tijd besparen bij het onderzoeken van al deze informatie? 

Wij van win.rar Ltd. kunnen u hierbij helpen.

We willen u graag uitnodigen om onze nieuwe, speciale on line persruimte te bezoeken, waar al deze informatie in enkele muisklikken beschikbaar is:  Het laatste nieuws over onze RAR-compressietechnologie - Diepgaande achtergrondinformatie - Voorbewerkte workshops en beginnershandleidingen die in een oogwenk in uw blad kan worden geïntegreerd. - Aangepaste WinRAR-versies voor uw blad  Dit is ons antwoord op het groeiend aantal e-mails met aanvragen voor informatie over WinRAR.

Door het aan- bieden van dit communicatieplatform hopen we u het werk van productonderzoek voor u te verlichten.  Deze on line persruimte is speciaal ontworpen met de behoeften van journalisten in het achterhoofd. Zaken als beperkt toegankelijke uitgebreide informatie, toegang tot programmapreviews en speciale weggeefaanbiedingen voor lezers van uw blad. 

Wanneer u eenmaal bent aangemeld op de persruimte, die overigens alleen voor journalisten beschikbaar is, zult in staat zijn gebruik te maken van al deze mogelijkheden.

Zorg dus er dat u er snel bij bent - er staat u nog veel te wachten!  Behalve bovenstaande mogelijkheden hebben we een gratis kopie van WinRAR voor persoonlijk gebruik voor u beschikbaar gesteld.

Bezoek de persruimte op www.win-rar.com/press vandaag nog en ervaar met eigen ogen wat WinRAR te bieden heeft.  We staan zoals altijd open voor suggesties over hoe we deze persruimte nog beter aan uw behoeften kunnen aanpassen. Stuur alle suggesties naar: press@win-rar.com

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer