WinRAR 5.50 bèta 3

  1. Ondersteuning toegevoegd voor een aanvullend veld in de uitgebreide Unix-tijdsaanduiding (0x5455 extra field tag) in ZIP-archieven. Dit veld wordt gebruikt door InfoZip om de bestandstijd in UTC-notatie in op te slaan naast de reguliere lokale ZIP-tijd. Dergelijke tijdsaanduidingen worden nu door WinRAR gelezen en bij het uitpakken ingesteld.
  2. De optie "Bestandstypen om eerst als archief te openen" is verplaatst in het venster "Instellingen" van het tabblad "Archieven" naar het tabblad "Compressie". Nu werkt het enkel buiten archieven, met als doel conflicten te voorkomen met de optie "Alles uitpakken voor" (tabblad "Viewer" van het venster "Instellingen").

    Instellingen voor standaardmappen voor archieven en uitgepakte bestanden zijn verplaatst van het tabblad "Compressie" naar het tabblad "Paden" van het venster "Instellingen".

  1. De items "Uitvoeren", "Openen in geassocieerde toepassing", "Archiefinhoud weergeven" zijn toegevoegd aan het rechtsklikmenu op de bestandslijst in WinRAR. Hiermee kunt u rechtsklikken op een SFX-archief of -archiefbestand met een niet-archiefextensie zoals .docx, waarna u een keuze maakt om door de inhoud ervan te bladeren, deze uit te voeren of te openen.

    Deze items zijn enkel aanwezig in de bestandsbeheerstand en zijn niet beschikbaar binnen archieven.

  2. Fouten opgelost:

    a) enkele bestanden in een TAR-archief konden met volledige paden worden uitgepakt, zelfs met de optie "Relatieve paden uitpakken" ingeschakeld.

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer