Show/Hide Toolbars

WinRAR 7.00nl

Navigatie: Integratie met de Windowsomgeving

Klik-en-sleep-ondersteuning

Bladeren Vorige Top Volgende Meer

WinRAR ondersteunt de Windows-klik-en-sleepfunctionaliteit.

Als, in de bestandsbeheerstand, een archief naar WinRAR wordt gesleept, zal de archiefinhoud worden weergegeven en zal WinRAR omschakelen naar de archiefbeheerstand.

Als er meerdere bestanden naar WinRAR worden gesleept, zal WinRAR een archiefnaam vragen en de bestanden inpakken in het archief met de opgegeven naam.

Als, in de archiefbeheer stand, bestanden naar WinRAR worden gesleept, dan worden deze bestanden aan het geopende archief toegevoegd. Het slepen van bestanden wordt alleen ondersteund door RAR- en ZIP-archieven.

Onafhankelijk van de stand kunt u bestanden verslepen van WinRAR naar andere programma's.

Als u de optie "WinRAR in Windows-shell integreren" niet hebt uitgeschakeld bij de installatie, dan kunt u bestanden gewoon op het archief van het bureaublad plaatsen. Deze bestanden worden dan aan het archief toegevoegd. Als u een archief met de rechtermuisknop op een map plaatst, kunt u de optie "Hier uitpakken..." selecteren in het menu dat verschijnt. Alle bestanden in het archief worden dan uitgepakt in de geselecteerde map. Als u een los niet-ingepakt bestand of meerdere bestanden met de rechtermuisknop versleept en ze plaatst in een doelmap, dan kunt u van deze bestanden een archief maken in de doelmap door middel van de opdrachten "Toevoegen aan archief..." en "Toevoegen aan <archiefnaam>" in het contextmenu.

Gemaakt met Help & Manual 7 en opgemaakt met Premium Pack Versie 3 © door EC Software