Show/Hide Toolbars

WinRAR 5.40nl

Navigatie: Licentie- en aankoopinformatie

Aankoopinformatie

Bladeren Vorige Top Volgende Meer

Waarom een licentie kopen?

Indien u WinRAR en RAR na de evaluatieperiode van 40 dagen wilt blijven gebruiken, dan dient u een licentie ervoor aan te schaffen via een van de regionale tussenpersonen die u hier kunt vinden.

U kunt ook de nieuwste prijslijst bekijken en online registreren via www.winrar.be.

Hoe ontvang ik de licentie?

Na ontvangst van het registratiebedrag, zal u een e-mail worden toegestuurd met daarin een registratiesleutelbestand die overeenkomt met uw gebruikersnaam zoals u deze hebt gekozen. Geef een geldig e-mailadres op bij het aanschaffen van de licentie, aangezien deze gebruikt wordt om het sleutelbestand naar u toe te sturen.

De registratie-e-mail zal daarnaast alle benodigde gegevens bevatten, waardoor u alleen maar de instructies in de e-mail hoeft op te volgen. Hieronder is een korte uitleg gegeven van een normale registratieprocedure. Echter, instructies in de e-mail zijn veelal recenter, waardoor deze een hogere prioriteit heeft.

Hoe installeer ik de licentie?

Indien u WinRAR gebruikt, dan zult u het bestand met de registratiesleutel (rarreg.key) naar de WinRAR-map of naar de map %APPDATA%\WinRAR moeten kopiƫren. Normaalgesproken is de WinRAR-map "C:\Program Files\WinRAR\", maar dit kan per computer anders zijn, aangezien deze zelf aan te passen is bij de installatie van WinRAR. Om te registeren kunt u ook het rarreg.key-bestand slepen naar het WinRAR-venster.

Indien de sleutel in een .rar- of .zip-archief is geplaatst, pak dan eerst het bestand rarreg.key uit het archief voordat u het kopieert naar de WinRAR-map. Indien de archiefnaam 'rarkey.rar' is, dan kunt u eenvoudigweg het archief openen in WinRAR en "Ja" antwoorden als er gevraagd wordt om bevestiging.

Bij een geslaagde registratie komt volgende boodschap op het scherm:

WinRAR_Registratie

Gemaakt met Help & Manual 7 en opgemaakt met Premium Pack Versie 3 © door EC Software