WinRAR 5.70 bèta 2

 1. De keuzelijst "Schijven en mappen" bij de opdracht "Zoeken" is hernoemd naar "Zoekgebied". Aanvullend aan de al bestaande keuzes is er een nieuwe optie opgenomen genaamd "Gekozen items" die het zoeken beperkt tot de bestanden en mappen gekozen in de WinRAR-bestandslijst.
 2. De schakelopties -ta, -tb, -tn en -to maken het nu mogelijk om elk gewenst aantal achtervoegsels te gebruiken in dezelfde schakeloptie om dezelfde datum in te stellen voor alle opgegeven tijdstippen. Zo zal -tamc20190215 bestanden verwerken die gewijzigd en gemaakt zijn na 2019-02-15. 
  Het nieuwe achtervoegsel 'o' biedt de mogelijkheid om te wisselen van 'EN'- naar 'OF'-logica, zodat -tamco20190215 bijvoorbeeld bestanden bevat die gewijzigd of gemaakt zijn na 2019-02-15. Het is ook mogelijk om meerdere tijdfilter-schakelopties op te geven met verschillende datums in dezelfde opdracht, zoals: -taco20190201 -tbmo20190210.
  De schakeloptie -ta en -tn nemen ook bestanden mee die precies voldoen aan de opgegeven datum. De schakelopties -tb en -to sluiten deze bestanden uit.
 3. De schakeloptie -isnd[-] in de opdrachtregelversie van WinRAR biedt de mogelijkheid om de optie "Geluid inschakelen" in de WinRAR-instellingen te overschrijven. Gebruik -isnd om geluidsmeldingen in te schakelen en gebruik -isnd- om deze uit te schakelen.
 1. De opdracht "Zoeken" geeft het aantal gevonden items in de statusbalk.
 2. Het venster "Diagnostische berichten" geeft archiefnamen in een afzonderlijke kolom weer om het daadwerkelijke bericht betere zichtbaarheid te geven bij lange archiefnamen.
 3. Opgeloste fouten:

  a) het uitschakelen van de bestandslijstkolom "Ingepakt" had ook invloed op de kolom "Type" binnen archief waardoor deze laatste leeg bleef;

  b) WinRAR gaf eindeloos de melding "Het opgegeven wachtwoord is onjuist" bij het uitpakken van een versleuteld bestand uit een RAR-archief zonder naamsversleuteling, in het geval er een verkeerd globaal wachtwoord was ingesteld;

  c) De optie "Bestandslijst" >  "Bestanden" > "Exacte groottes" in de WinRAR-instellingen werkte niet binnen archieven.

Eerst even testen?

Download snel uw 40 dagen gratis probeerversie van RAR of WinRAR!

Download de testversie Disclaimer