Winrar


SecurityKISS


 


Versie: 0.3.2  
  


 Elke gedownloade kopie is uniek. Deel dit programma dat u hebt gedownload niet met anderen.  


 SecurityKISS biedt beveiligingsoplossingen voor bedrijven en individuen. We richten ons op het beschermen van inkomend en uitgaand verkeer - hét onderdeel waarop online beveiliging vaak tekort schiet.
 Onze missie is om uw internetverbinding veilig, privé en anoniem te houden.

 We leggen specifiek nadruk op om onze oplossingen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat er geen technische ervaring vereist is om ze te kunnen gebruiken. Ondanks dat we van binnen geavanceerde technologieën toepassen, is het gebruik van de software zo eenvoudig als een muisklik.

 Onze toonaangevende oplossing SecurityKISS Tunnel maakt het mogelijk om al uw online verkeer door een ondoordringbare tunnel om te leiden naar onze beveiligingsgateway. Met onze diensten zijn al uw gegevens versleuteld en beveiligd.
Tevens is je pc, laptop, ... volledige onzichtbaar op het internet. U werkt in "Stealth"-modus! Twee scanrapporten kun je hier inkijken: de meest voorkomende poorten en de veiligheid van de internetverbinding.

SecurityKISS beveiligt u niet alleen tegen bedreigingen maar houdt ook uw privacy intact.

 


Wat is een VPN-tunnel?

Een virtueel privénetwerk (Engels: 'virtual private network' of  verkort 'VPN') is een verbinding voor het beveiligd transporteren van computergegevens, bijvoorbeeld naar nevenvestigingen van een onderneming.
De beveiliging bestaat uit een code die aan de verzending voorafgaat. Hoe belangrijker die gegevens, des te gecompliceerder de code moet zijn.

Het VPN wordt door de software, en eventueel extra hardware, via de internet-verbinding tot stand gebracht. De code zorgt voor een denkbeeldige tunnel om die verbinding heen, het eigenlijke VPN. Via deze speciale internettunnel worden de gegevens razendsnel naar de computer van het bedrijf aan 'de andere' zijde verstuurd. Dat kan een paar straten verderop zijn, maar ook in een ander (deel van het) land of de wereld.

Met een Virtual Private Network maakt u een eigen privénetwerk via het internet. U kunt met een gerust hart (bedrijfs)gevoelige informatie versturen, want van pottenkijkers zult u geen last hebben want via een VPN (virtual private network) verbinding wordt de communicatie tussen twee computers via internet beveiligd door middel van encryptie.


 


SecurityKISS Tunnel Download

Dit programma is volledig GRATIS maar is enkel voor Windows beschikbaar.
Ondersteunde besturingssystemen:
- Windows XP (32-bit en 64-bit)
- Windows Vista (32-bit en 64-bit)
- Windows 7 (32-bit en 64-bit) 
 - Windows 8 (64-bit) en Windows 8.1 (64-bit)

Versie: 0.3.0


Gratis toegang tot de VPN-tunnel verkrijgt u met "plan Groen", weliswaar met beperkte bandwijdte en een downloadlimiet (300 MB/dag). Voor de meer veeleisende gebruiker of de professionele gebruiker hebben wij andere, betalende oplossingen.
 Hier vindt u de mogelijkheden met basisprijzen:

Plan Systeem Kostprijs
plan GROEN

 Gratis
plan OLIVINE

 

 € 2,99 voor 1 maand [*]
  € 7,99 voor 3 maanden [*]
  € 14,95 voor 6 maanden [*] 
  € 23,90 voor 1 jaar  [*]

plan MALACHITE

  [*]

plan MALACHITE

 € 3,99 voor 1 maand [*]
 € 10,99 voor 3 maanden [*]
 € 19,95 voor 6 maanden [*]
 € 35,90 voor 1 jaar  [*]
plan JADEITE

 € 5,99 voor 1 maand [*]
 € 16,99 voor 3 maanden [*]
 
 € 29,95 voor 6 maanden [*]
 € 53,90 voor 1 jaar [*]

plan EMERALD incl.

 € 9,99 voor 1 maand [*]
 € 28,99 voor 3 maanden [*]
 € 49,95 voor 6 maanden [*]
 € 89,90 voor 1 jaar [*]

[*] Inclusief btw. 
Betaling is mogelijk met:

    Bitcoin PayPal Cashu    

De gebruiksvoorwaarden kunt u hier nalezen en hier vind je onze Privacy beleid.

Serverlocaties:

GREEN OLIVINE MALACHITE JADEITE EMERALD

UK
USA
Germany
France

 
 

 
Canada Italy
Belgium 

 
 
 
 
Italy Belgium
 
 

 
 
 
 
  
Belgium 
 
 

 
 
 
 
 
 Belgium
  
 

Aantal servers
 
GREEN OLIVINE MALACHITE JADEITE EMERALD
OpenVPN
Alleen Windows
5 - 10 36 47 54 54
PPTP
Alle platformen
5 - 10 36 43 49 51
L2TP
Alle platformen
5 - 10 26 33 33 40

  


Wat is de versleutelsterkte van de VPN-tunnel?

We gebruiken een 128-bits Blowfish-algoritme voor sessieversleuteling.  
Voor de sessiesleuteluitwisseling gebruiken we 1 024-bits RSA-certificaten.
Sessiesleutels worden elk uur per gebruiker vernieuwd.


Waarom is SecurityKISS Tunnel beter beveiligd dan andere VPN-aanbieders?

Elke programmadownload van SecurityKISS Tunnel van onze website is anders. Elke gebruiker onvangt een unieke en individueel gegenereerde toepassing met geheim gegenereerde 1 024-bits paar ondertekende sleutels: openbaar en privé.
Het idee is dat de privésleutel alleen bekend is bij u, waarbij we de  RSA-privésleutel van de klant vernietigen nadat het programma gedownload is. We slaan de privésleutel niet op aangezien deze alleen bekend zou moeten zijn bij u en daarnaast is het niet nodig voor de server om een beveiligde tunnel op te zetten. Aangezien elke gebruiker een verschillende privésleutel heeft zijn deze erg geheim en de opgezette tunnel is weerbaar tegen alle bekende soorten aanvallen waaronder de 'Man in the Middle'-aanval (aangenomen dat u de privésleutel niet vrijgeeft).

Omdat elke gebruiker een verschillende sleutel heeft is er nog een voordeel - we hebben geen gebruikersnamen en wachtwoorden nodig om gebruikers te identificeren.
Andere VPN-aanbieders bieden slechts een instantie van het VPN-programma welke dezelfde paar RSA-sleutels heeft voor alle gebruikers. Dit betekent dat de zogenaamde 'privé'-sleutel publiekelijk bekend is!sleutel niet vrijgeeft).

Omdat elke gebruiker een verschillende sleutel heeft is er nog een voordeel - we hebben geen gebruikersnamen en wachtwoorden nodig om gebruikers te identificeren.
Andere VPN-aanbieders bieden slechts een instantie van het VPN-programma welke dezelfde paar RSA-sleutels heeft voor alle gebruikers. Dit betekent dat de zogenaamde 'priv

Deze VPN-aanbieders identificeren gebruikers op basis van gebruikersnaam en wachtwoord, wat betekent dat de volledige beveiliging gebaseerd is op het wachtwoord, welke dan de werkelijke sleutel is in het communicatiekanaal. Effectieve 1 024-bits of 2 048-bits RSA-sleutelbeveiliging of zelfs een 128-bits beveiliging voor een enkele sessie wordt hiermee verlaagd tot 8 - 40-bits beveiliging, afhankelijk van de sterkte van het wachtwoord.


Uw locatie

(Klik op de banner voor details)

top