Winrar

Shareware- versus freewareversie. Registratie.

Vanaf versie 2.14 is OCB zowel beschikbaar in freewarevorm als shareware. De freewareversie heeft alle vereiste functies voor thuisgebruikers om met dagelijkse backups te werken. De sharewareversie wordt aanbevolen voor gevorderde gebruikers en systeembeheerders omdat deze veel meer nuttige hulpmiddelen voor u biedt. Hieronder een volledige lijst van verschillen.

1. Freewareversie.

De freewareversie wordt aanbevolen voor beginners. Hiermee is het mogelijk om reservekopieën te maken van uw bestanden naar harde schijven, floppydisks en verwisselbare USB-opslagapparaten (denk aan flashdisks en kaartlezers). U kunt zoveel configuraties instellen als u nodig hebt. Er zullen geen splashscreens weergegeven worden, behalve wanneer u OCB opstart. Om uw registratiegegevens (gratis) te verkrijgen, bezoek de website van Acritum Software en vul onze freeware-registratieformulier in. Het is ook mogelijk om anonieme registratiegegevens te gebruiken indien u geen Internet-toegang heeft.

2. Sharewareversie (geregistreerde versie).

De sharewareversie is een krachtig hulpmiddel voor gebruiker die alles in hun backupprocessen willen beheren. Naast de mogelijkheden die zijn opgenomen in de freewareversie, krijgt u ook de volgende functies:

3. Sharewareversie (proefversie).

Vanaf versie 2.14 zal OCB geen enkele tijdsbeperking bevatten. Dit bekent dat u OCB zo lang als nodig is, kunt uitproberen alvorens u een beslissing neemt over het wel of niet aanschaffen van OCB. De proefversie biedt dezelfde mogelijkheden als de geregistreerde versie, maar bevat wel een aantal beperkingen die u ervan overtuigen om uw versie te registreren:

 

top